måndag 17 april 2017

Rekord idag, 32 grader...

Att man semestrar så olika. Sprang imorse med. Rätt stolt över mig själv faktiskt. Trots missödet med tightsen ut o in. Vilket jag märkte lite försent. När jag redan hälsat på folk å gått igenom lobbyn. Nåväl, jag är inte den sin är den. Jag bjöd på den:) Det gick tungt att springa. Det var hett idag trots rätt tidig morgon. Klart sa att vi skulle landa på dryga trettio grader...Det märktes.

Väl tillbaka la jag mig vid poolen. Jag hade då redan lagt märke till några av de nya gästerna. De lät o hade sig. Försökte koncentrera mig på min ljudbok men det gick som inte. En av de nya resenärerna stod en bit i från o gapade på sin kompis som stod på balkongen ett par våningar upp. Som om det inte räckte att han gapade så gick han ner lite på knä. Ja så gott han kunde med tanke på hur full han var. Sen ställer han sig fortfarande med böjda knän o framåtlutad o drar ner shortsen. Hela rökan blottades för alla oss vid poolen, barnfamiljer, pensionärer, stig-Helmers o nippetippor. Självklart sållas jag till nippetipporna :) Den fulla resenären skulle moona, till sin kompis. Hur fasen moonar man uppåt. Han blev dagens följetång för rätt många. Inte en positiv sån utan mer tragisk. För min del obehaglig. Avskyr när jag inte har koll eller måste ha koll. Honom ville jag ha koll på så jag hade honom en bit ifrån. Han gapade o härjade. Ögonen var halvöppna o han parerade på tå när han försökte gå. Fick inte beställa av personalen men det lyckades polarna ordna. Blev aggressiv o höjde rösten än mer men var lugn när han sov. Kan undra lite varför man inte från hotellets sida avlägsnade honom från poolområdet. Han om nåt måste ju varit en risk. Nåväl, bortsett från honom njöt jag i fulla drag. Hettan var enorm, visste stundtals inte riktigt vart jag skulle ta vägen. Drack vatten som aldrig förr. Gick upp på rummet för svalka o för att komma undan solen en stund. Blev som yrslig av värmen men ändå var det helt fantastiskt. Vilken lycka att få vara iväg. Styra min tid. Äta det jag vill. Ligga på soffan så länge jag vill. Ingen hänsyn till nån annan än mig. Missförstå mig rätt, jag älskar mitt liv hemma också med alla krav o måsten o jag styr delvis min tid där också men det är lyxigt med en paus. Å den pausen njuter jag av denna vecka:)

På kvällen, efter att ha legat på soffan o bara varit en stund kändes det som om jag borde ut. Klädde mig i min vita klänning o gick ut o mötte kvällen. Solen var på väg ner o det var alldeles ljumt i luften. Så vackert. Mötte många finklädda par o familjer o en o annan som sprang. Gick ner mot havet o gick längs strandpromenaden. Kan inte se mig mätt på havet.
Såg staden på håll o alla dessa ljud o ljus o så havet till det. Så man blir religös på kuppen. En sån kväll:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar