onsdag 5 augusti 2009

Icke rumsrent...Skitlistan, favvo i repris :-)

Håll tillgodo, den som söker han finner o vad hittade inte det lilla livet på nätet om denna härliga gamla favvo :-).....kanske inte rumsren men absolut min humor.
Fast kallas detta egentligen humor??


Den officiella skitlistan - Nu på Svenska

1. Fantomsjua Du vet att du har skitit. Det finns skit på papperet men inget i muggen. Ibland kallas den for "Torpedskiten" av de som hör plasket.

2. Teflonkabeln Glider ut så snabbt och lätt att du inte ens märker det. Det finns inte ett spår på papperet, utan du måste kolla i muggen för att vara säker pa att du skitit överhuvudtaget.

3. Smäcken Samma konsistens som tjära. Lämnar permanenta märken i muggen och du torkar dig 18 gånger utan att bli ren. Det slutar med att du ger upp och stoppar papper i kalsongerna för att inte skita ner dem.

4. Luringen Du är klar, torkar dig och är precis på väg att ställa dig upp när du inser... att det kommer MER!

5. Spräck-en-ven-i-pannan skiten Skiten som fick Elvis att kasta in handduken. Den kommer inte förrän du är svettig, skakande och alldeles blå av all ansträngning.

6. Viktväktarn Fullständig tömning. Du skiter så mycket att du tappar 10 kilo mer än du tidigare ätit. Viss oroskänsla infinner sig om avsaknaden av vissa organ.

7. El pronto Du får maximalt vara inom en 10 sekunders radie av muggen. Inträffar inte allt för sällan innan man får ner byxorna. Önskeläge: Ensam hemma.

8. Texasvarianten Den är STOR, så stor att det är tveksamt om den kommer att kunna spolas ner utan att bli delad (normalt går det bra med en klädhängare). Vanligtvis skiter man en sån här när man är hos någon annan. Kan föregås av en 5:a och eller en 11:a.

9. Mollbargaren Skiten som alltid gör magplask och skvätter ner hela häcken. Även den del av skjortan som hänger ner bakom.

10. Mörthuvet Du sitter där, jäkligt skitnödig, fiser ett par gånger men skiter ända inte. Känns som den ligger i loppet... en potentiell 5:a.

11. Cementskiten När du väl börjat skita önskar du att du fått en ryggmärgsbedövning. Ungefär som att föda ett sjölejon... ett fullvuxet sjölejon.

12. Ormskiten Rätt mjuk, ungefär lika stor som tummen men minst en meter lång. Den har potentialen att bli en 2:a.

13. Korkskiten, även kallad "Flytaren" Du spolar tre gånger och den är fortfarande kvar. Herregud, hur blir man av med den, den är fanimej osänkbar. Naturligtvis inträffar denna skit alltid hemma hos någon annan.

14. Den Mexikanska skiten, eller Montezumas hämnd Det är som att skita sulfat. Låt absolut ingen svett rinna mellan skinkorna de närmaste dagarna. Enda tillfället när man njuter av att ha ett halvt kilo margarin i brunögat. Det är inte riktigt säkert att börja äta förrän häcken slutat svida. (Det är så mexikanerna vet att de är hungriga.)

15. Ölskiten Den absolut värsta, naturligtvis också den mest vanliga. Inträffar dagen efter kvällen före. Normalt brukar det ju inte lukta så illa, men den här skiten luktar verkligen faaan! Du sprejar muggen så mycket att det ser ut som om den blivit dränkt i tallbarr och fattar inte hur din häck kan sprida så mycken skit genom ett sånt litet hål. Sen upptäcker du att det inte finns ett spår av toapapper, ingen doftspray, ingen toalettborste och, naturligtvis, står kvällens ragg utanför och väntar på att muggen ska bli ledig. Självklart inträffar denna skit alltid hemma hos någon annan.

16. Rembrandt Du känner dig som en vätgasballong. Tjocktarmen är som en Anakonda. När du väl, och efter några provskott insett att det inte lönar sig att smyga ut den i omgångar, har satt dig och avfyrat så känns det som om du haft en digital slutmuskel med en spridningsradie på 180 grader. Dina skinkor, sittringens undersida samt keramikfotöljens inkram är nu omlackerat. Eftersom du inte är hemma är pappret naturligtvis slut. Du använder händerna för att göra rent och upptäcker även att vattnet är avstängt. Äter sedan inte mer chips den kvällen.

17. Araben, eller vadarfågeln. Sitter inne med ett jättelass. Slutmuskeln i övre dödlage. Tar i som en indian utan mista tandens till avfyring. Kan resultera i en 5:a utan tömning. Det enda som är på väg ut från kroppen är nabben... Dax att söka hjälp.

18. "Klutt i raggen" När du tror du nypigt av sista korven ordentligt och ska till att torka dig. Då får du fulla papperet och röven full i skit för att det fanns en klick hängandes i raggen.

19. Pluggen Du är på en offentlig toalett och är väldigt orolig i magen. Du halvstår för att inte komma åt den äckliga toan och klämmer allt du orkar för att du är hård i magen. I själva verket är det bara yttersta ploppen som är hård, resten är som klimpvälling. Hela toan, väggen bakom dig och dina nedhasade brallor blir full i sörja och folk står utanför och väntar på att få komma in. VAD GÖRA???

20. 150 decibell'arn Du känner dig djävligt nödig och tror det är ett redigt lass på gång, men i själva verket är det bara gaser. Du försöker smyga ut eländet för att undvika pinsamma oljud men trycket är för stort och du brakar på som 10 kalaschnikovs i kör. Det har nu omöljigen inte ungått någon inom 1 km radie om vad du sysslar med. Denna situation inträffar för det mesta på jobbet, vid större familjemiddagar hos svärföräldrarna eller på hotellrummet/hytten på finlandsfärjan då du precis lyckats fått i säng drömragget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar