tisdag 24 maj 2011

Bonnie

Såg min drömkille på tv häromdan, mr Martin Stenmarck. Förjävla snygg kille den där Martin, manlig liksom, glittrande ögon o så ett leende som får varenda liten donna o smälta. Eller varenda liten donna var kanske o ta i, kan kanske inte tala om någon annan donna än mig själv och då kanske det blir fel med ordvalet donna. Snärta...fel de också. Trashmorsan med Camryn faller som en fura när Martin visar sig. Där satt den!!!

Hur som helst så har den där Martin ett program på tv4 "kvällen är din", ett ganska trevligt program där vanliga svensson som en annan får sina drömmar uppfyllda. Just denna kväll var det en kille som gillade att sjunga och hade en dröm att någon gång få sjunga på en stor scen. Detta skulle uppfyllas och då för att göra upplevelsen ännu större så skulle han få sjunga duett med självaste Bonnie Tyler. Total eclipse of the heart. Shit pommes, det är liksom min låt. Sjunger fröken Anna karaoke så är det just den. Jag vill gärna tro att jag är grym på just den låten och satt därför i soffan o sjöng högt som attan. Tills lillkillen bad mig sluta...Men va f..? Jag fattade ingenting.
-Tycker du inte mamma sjunger fint?
-Jo men lite tystare...
-Oh mäh, mamma sjunger väl bättre än henne?
Fick en sån där frågande blick tillbaka, en sån där, "är du helt slut i huvudet blick" men han känner sin mamma o vet precis vad hon vill höra...
-Hon sjunger bättre än du men du är snyggare.
Ta daaaa
Man e liksom snyggare...eller...Bonnie Tyler, hon är ju för fan gammal...är det juste eller???
ska man ta det som en komplimang eller?

Ungefär som när Sara Varga sjöng på melodifestvalen och lillkillen frågade om jag tyckte hon var snygg.
-Jaa, hon är jättevacker, tycker inte du? svarade jag
-Hon är snyggare än dig iallefall...
-Mhmmm, tack för den.
-jaa, hon har inte lika många prickar som du...

Mmm av barn o fyllegubbar... eller vad säger man?

2 kommentarer:

  1. Go Anna! Hade jag liiite med detta att göra? hoppas det! Marknadsföringen har startat, jag väntar på nästa nivå ;-).

    Philip verkar ha ärvt mammas talang för snabba träffande roliga kommentarer :-). Ta åt dig på snyggarae och och sätt punkt där i hjärtat!

    Kul att träffas idag! Sköt om dig så hörs vi snart igen (jag har faktiskt mailat!).

    Kramkram/Annapanna

    SvaraRadera
  2. Visst var det du söta du :)

    Jag är jätteglad att jag åkte förbi idag, ser fortfarande lilltrolls glittriga ögon o små risgryn framför mig. Ses snart igen.

    Kram Anna

    SvaraRadera