söndag 21 april 2013

Diskriminering mot oss som vaknar tidigt ;)

Vaknade supertidigt imorse igen. I morse eftersom solen sken in i gliporna från rullgardinen. Ja, jag vet, det borde inte bli sånna glipor av rullgardin. Om man köper en rullgardin i rätt storlek vill säga. Eftersom jag var lite yngre och just då hade lite otur när jag tänkte så lyckades jag köpa en alldeles alldeles för liten, så det är liksom en glipa om fem centimeter på vardera sidan.
Fem centimeter sol mitt i fejset klockan åtta gör att man vaknar pigg som en solstråle, vilket i och för sig är dunderbra. Studsade liksom upp, åt nyttig och bra frukost.
Märkligt, vet inte vad som hänt men bra frukost och sen en sån superkänsla för att åka till gymet och träna. Japp, träna! Jag??? Får jag en sån känsla så är det bra att agera på det på en gång för den infinner sig inte särskilt ofta och inte särskilt länge heller. Det var det sistnämnda som skapade det stora problemet idag. Googlade på mitt gym. Nog måste det vara okej att kalla det mitt gym eftersom jag har kort där men kanske lite oroväckande att jag måste googla om öppettiderna, kanske säger mer om hur ofta jag är där...
10:00. Fan de öppnar tio, innan dess har ju jag hunnit med halva dan och jag kan garantera att träna kommer jag inte ha lust med då. Jag är rätt impulsiv och det var precis precis nu jag hade lust eller så fick jag precis en anledning till att slippa. Så, tyyyyypiskt, men idag var det faktiskt gymets fel att jag fick vara tjockis idag med... ;)

Tokigt tokigt, får jag ut och lapa sol istället

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar